Joc / Partida

Partida a Age of Renaissance

  • Dissabte 6 d'abril a les 16h
    6 participants

Organitzada per l’ALC Stronghold

 

 

Un joc que sovint es descriu com una semiseqüela de Civilization.
Els jugadors intenten construir les seves cultures durant els períodes de l’Edat Mitjana i el Renaixement. El joc inclou una baralla de cartes que conté esdeveniments, targetes de pagament i líders famosos de les èpoques particulars. Tot i que totes les cartes apareixeran en algun lloc durant el joc, el moment i la posició en què es jugaran és crucial i garantirà un joc diferent cada vegada.
L’objectiu principal de cada ciutat-estat és guanyar punts en forma d’avenços tècnics, mantenint el nivell de misèria de la seva cultura el més baix possible. L’estructura de pagament és similar a la de Civilization i Advanced Civilization, ja que més recursos del mateix tipus produeixen pagaments cada cop més alts. Aquesta vegada, els pagaments particulars es desencadenen pel joc de cartes per a cada jugador alhora. S’implementa un sistema de “combat” enginyós i molt fluid per determinar el control de la província i, per tant, dels recursos.

En exclusiva, al Festival del Joc del Pirineu, podreu fer una partida completa d’aquest joc en tot el seu esplendor, amb la guia d’una persona dinamitzadora i amb l’oportunitat de brindar per les vostres collites amb un tast de vins i formatges de la regió. Es servirà most per aquelles persones que no vulguin consumir vi.