Jocs dels aparadors enredats

El Festival del Joc del Pirineu ha alterat els carrers de la Seu i tothom té ganes de jugar, fins i tot,  els comerços de la nostra ciutat. Juguem?

Tria un dels dos jocs, o tots dos si ets molt jugaire.

Com funciona?

Un cop tinguis la butlleta (que podràs trobar al programa de mà o a un dels punts d’informació del festival) d’un o dels dos jocs omplerta, diposita-la en qualsevol de les urnes que trobaràs a l’Espai Ermengol a partir del 27 de març, o bé durant el cap de setmana del festival a les diferents ludoteques.

Participaràs en un sorteig de 3 premis cortesía de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, mitjançant un sorteig que es realitzarà el dilluns 3 d’abril a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Seu i que serà publicat als canals de comunicació del Festival del Joc i de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Només pots participar un cop i en un lloc. En el cas que, en el moment del sorteig, surtin  guanyadores dues butlletes de la mateixa persona, quedarà automàticament exclosa del concurs.

Els premis són:

1- UBSU- Lots de jocs valorat en 150€
2- AEAU – Val de compra per gastar en qualsevol establiment associat valorat en 150 €
3- Menja’t l’Alt Urgell- Lot de productes dels artesans i productors de l’Alt Urgell.
4- Associació Veïns i Comerciants Casc Antic – 1 val familiar de piragüisme pel canal d’aigües tranquil·les + visita guiada pel casc antic + degustació de xocolata.
5- AHAU- Pack de 5 vals de descompte de 20 € + visita guiada al Castell de ciutat amb una ampolla de cava a la Terrassa.