Activitats Complementàries

Festival del Joc del Pirineu

La Seu d'Urgell

A més de un munt d’experiències lúdiques i jocs de tota mena, al Festival del Joc del Pirineu ens agrada celebrar alguns actes, que per nosaltres són tremendament importants.

Et convidem a assistir i compartir amb nosaltres uns moments inoblidables.

Acte inaugural

Divendres 5 d’abril a les 19:30h.
Sala la Immaculada

Es farà la inauguració formal del Festival del Joc del Pirineu 2024, amb la presència de les autoritats de la Seu d’Urgell.

Ricard Ibáñez

Entrega Amic del Joc 2024

La distinció Amiga del Joc és un reconeixement que l’Ajuntament atorga cada any a una persona o entitat que, amb la seva actuació professional, contribueix de manera significativa a la cultura del joc i especialment a la difusió dels jocs de taula.

La persona distingida com a Amiga del Joc al 2024 serà Ricard Ibáñez, historiador i autor del primer joc de rol d’autor nacional publicat a l’Estat, Aquelarre, així com d’altres posteriorment. En Ricard Ibáñez és conegut per la seva cooperació amb diverses associacions solidàries de l’àmbit del joc i ha estat un destacat col·laborador del Festival del Joc del Pirineu des de la seva primera edició.

En edicions anteriors van rebre aquest reconeixement:

2023 Oriol Comas, autor i estudiós català dels jocs de taula, director de la Fira JugarxJugar de Granollers durant més d’una dècada i comissari del Festival DAU de Barcelona des de la seva creació fins l’any 2021.

2022 Imma Marín, fundadora i presidenta de Marinva i presidenta del consell d’administració de Play To Growth. Autora de diverses obres sobre el poder del joc.

2021 Desert per la no celebració del Festival del Joc del Pirineu a causa de la COVID19

2020 La fira Joc Joc de Tona

2019 Jordi Roca, creador d’experiències de joc gegants

Entrega dels Premios Tabula

Els Premios Tabula celebren la qualitat de la indústria dels jocs de taula amb un lliurament de premis que donen valor al nostre estimat hobby i a totes les persones que hi treballen.

El món de la comunicació al nostre país vol reconèixer amb aquests premis la bona feina i la professionalitat, però sobretot la creativitat que cadascuna de les parts ja sigui anònimes o conegudes fan que el món dels jocs de taula ens faci somiar.

El jurat dels Premios Tabula està format per reconeguts membres de la comunicació als jocs de taula moderns que s’encarregaran de seleccionar els guardonats a les diferents categories.

El seu prestigi, el seu treball i la seva dedicació han ajudat al creixement d’aquesta indústria i ara s’encarregaran de representar la premsa en aquests premis.

VOLS SABER MÉS INFORMACIÓ?

Premios Tabula
premis catalunya

Premis Catalunya

En aquesta edició del Festival del Joc del Pirineu no es lliuraran els Premis Catalunya, que queden en repòs i no seran lliurats, atès que estan en un procés de revisió de les bases per adequar-se millor a l’evolució del sector.